MarleenKookt voor CuliHaarlem!

Sinds 11 maart van dit jaar is MarleenKookt  nieuw in Haarlem (+ Overveen + Aerdenhout + Bloemendaal) en wij mochten het uitproberen! Het familiebedrijf bestaat al 7 jaar en kookt van maandag t/m vrijdag verse, gezonde en gevarieerde maaltijden.

Er kan dagelijks worden gekozen uit een vleesgerecht, een vega gerecht, een premium gerecht en een kindergerecht. We zien op de site uiteenlopende maaltijden, van Hollandse pot en klassiek Frans tot oosterse gerechten, curry’s en pasta’s. Daarnaast is het mogelijk een dessert (wauw… die zien er lekker uit! taartjes / cake / broodpudding / pudding enzovoorts) en soep te bestellen. Tot op dezelfde dag kun je voor 11 uur aangeven dat je die avond een maaltijd wenst te ontvangen.

We prikken 2 dagen en verheugen ons op het niet te hoeven koken – heel welkom in de hectiek van ons leven. We kunnen zelf aangeven hoe laat we de maaltijden bezorgd willen hebben, binnen een kort tijdsvak. Ideaal!

Op de bezorgdag ontvangen we een leuke mail waarin Marleen aangeeft: ik ga voor je koken vandaag. Daar worden we blij van! De maaltijden worden bezorgd in een mooie schaal, wat ons een goed gevoel geeft ten aanzien van duurzaamheid. Er zit een excuusbriefje bij voor de plastic bakjes van de curry, deze worden in de toekomst ook in herbruikbare schalen geleverd. Bij de volgende bestelling zullen de bakjes weer worden meegenomen door de bezorger.

Op maandag wordt de Indiase alu gobi bezorgd (een vegan curry met oa bloemkool en aardappel), met 2 superlekkere chapati’s erbij én Marokkaanse couscouspudding.

Donderdag kregen we de Siciliaanse caponata, een gerecht dat ons doet denken aan ratatouille en als nagerecht een heerlijke carrot cake. De kwaliteit van de ingrediënten is goed en lekker en met zorg bereid, dat proeven we!

Wil je Marleen kookt ook uitproberen? Met kortingscode CULI5 krijg je tot eind april €5 korting op je eerste bestelling!

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Marleenkookt: www.MarleenKookt.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *