Lunch @ By Lima: #happiness

By Lima     By Lima

By Lima heeft onlangs haar 1e verjaardag gevierd! Hoog tijd voor een lunchdate  dus, op ‘t hoekje Zijlstraat – Nieuwe Groenmarkt. Als we binnen komen worden we instantly blij: gezellige zitjes, overal leuke teksten, eigen gemaakte instawall, hebbedingen om te kopen (kussens o.a. – ook op de site te vinden) en mooie bloemetjes op tafel. Hashtag happiness! Op de menukaart lezen we dat de medewerkers zich laten inspireren door bloggers, chefs en foodies. Leuk weetje!

We kiezen voor thee (zelf scheppen uit potjes) en kurkuma latte, die goddelijk is: warm en lekker kruidig van smaak, ideaal voor een koude dag. En m’n tanden worden er maar een klein beetje geel van (-: Kiezen wat we erbij willen is nog niet zo makkelijk… Er staan super lekkere dingen op de kaart zoals chocolate-chip pancakes met banaan, walnoten en dadelkaramel, roasted fruit bowl, lekkere broodjes én we vergapen ons bij de vitrine met taarten en brownies.

By Lima

We nemen brood met gerookte forel, groene appel, dille en hummus van bieten en brood met groene curry-kokos hummus, avocado, kokos-bacon (ja dat is echt wat het lijkt), bosui, boontjes en limoen. De broodjes zien er top uit en smaken heerlijk; lekker knapperig brood en we proeven de liefde <3

Conclusie: zielsgelukkig worden we van ons bezoek. We gaan er zelfs van in superlatieven praten. Dat jullie wel 100 jaar mogen worden By Lima, tot de volgende keer!

By Lima

Info locatie:
By Lima
Zijlstraat 65
2011 TL Haarlem
www.by-lima.nl
023-5835993

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *