Brunch @ The Egg Store: eggcellent!

Terug van een welverdiende heerlijke vakantie kunnen we uitgerust verder met onze hobby. Een van de dingen die we gedaan hebben tijdens onze vakantie is buiten de deur ontbijten en brunchen. We hebben het helemaal herontdekt; brunchen rules!

Toen The Egg Store ons uitnodigde om langs te komen besloten we dan ook ons goede voornemen van de vakantie voort te zetten en op een lazy sunday schuifelen we naar de Turfmarkt. Erg lang hoef je niet naar de ingang van The Egg Store te zoeken…

The Egg Store

The Egg Store is een all day breakfast concept op dezelfde locatie als Roast Chicken Bar en ook van eigenaren Bas en Michael. Op de menukaart vinden we lekkere sapjes en uiteraard verschillende soorten eieren, zoals Mr. Royale – gepocheerde eieren met spinazie en zalm – en gebakken ei met spek, avocado en verschillende soorten kaas, The Hangover genaamd. Voor ieder wat wils dus!

We bestellen beiden thee en het groene sapje met o.a. peer, broccoli en boerenkool en het oranje sapje met mango, sellerie, wortel en passievrucht. Wat ons betreft zijn goede sapjes bij het ontbijt / brunch / lunch onmisbaar en bij The Egg Store smaken ze ons prima.

The Egg Store

Na wat wikken en wegen kiezen we voor de gepocheerde eieren met mashed avocado op meergranenbrood met oude kaas on the side en een Mr. White: gebakken ei met champignons, spicy tomatenjam en prosciutto di parma.

The Egg StoreThe Egg Store

Het broodje is lekker vers, de eieren goed gebakken dan wel gepocheerd en het ziet er smakelijk uit. In de zaak hangt een relaxte sfeer en dat geeft ons dat fijne ontspannen zondagochtend gevoel. Even rustig wakker worden met een stevig of een gezond ontbijtje en je kunt de dag helemaal aan! We besluiten dan ook vaker brunchen toe te voegen aan onze goals voor het komende nieuwe jaar. Wat ons betreft is The Egg Store een aanrader. Dit keer al op de kaart gezien: de volgende keer komt er in ieder geval de El Patron op het bord, ei met steak!

Info locatie:
The Egg Store
Turfmarkt 26
2011 CB Haarlem
www.the-egg-store.com
023-8442271

The Egg Store heeft ook een vestiging in Delft ?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *